Профілактичний курс маткового молочка бджолиного ліофілізованого
Харчова та біологічна цінність маточного молочка набагато вища, ніж у всіх інших продуктів бджільництва. Вміст лізину, проліну, аспарагінової та глютамінової амінокислот у ньому більше, ніж у всіх видах тваринних білків. Для людини ці амінокислоти дуже важливі, оскільки вони благотворно впливають на суглоби, підвищують когнітивні здібності, мають гепатопротекторні властивості та незамінні для функціонування та розвитку головного мозку. Амінокислота лізин необхідна засвоєння кальцію організмом. Без неї неможливе вироблення колагену, що відповідає за пружність і еластичність шкіри, стінок судин, хрящової тканини. Також лізин бере участь у синтезі гормонів, тому маточне молочко є по суті еліксиром молодості.

Місячний курс маткового молочка
Ємність - 3 уп
Маточне молочко натуральне бджолине виробляється глоточними залозами робочих бджіл.
Маточне бджолине молочко ліофілізоване - це натуральне бджолине маточне молочко, висушене заморожуванням при температурі мінус 30°С протягом 24 годин.