Комплекс поліненасичених жирних кислот Омега 3 та Омега 6 для серця та судин
Поліненасичені жирні кислоти Омега 3 та Омега 6 грають дуже важливу роль у нашому здоров'ї. Їх надходження в організм у недостатній кількості призводить до таких захворювань, як атеросклероз, гіпертонічна хвороба, порушення ритму серця, міокардити, вегето-судинна дистонія, тромбофлебіт та інші захворювання серцево-судинної системи. Щоб позбавитися цих захворювань і не допустити їх надалі, розроблено Комплекс Омега+

Комплекс Омега+
Ємність - 30 кап
Поліненасичені жирні кислоти Омега 3 та Омега 6 грають дуже важливу роль у нашому здоров'ї. Їх надходження в організм у недостатній кількості призводить до таких захворювань, як атеросклероз, гіпертонічна хвороба, порушення ритму серця, міокардити, вегето-судинна дистонія, тромбофлебіт та інші захворювання серцево-судинної системи. Щоб позбавитися цих захворювань і не допустити їх надалі, розроблено Комплекс Омега+
Склад:
Концентрований жир хрящових риб (ейкозапентаєнова кислота 18% і докозагексаєнова кислота 12%) стримує злипання тромбоцитів, тим самим запобігаючи утворенню кров'яних згустків, що викликають інфаркт; знижує тиск та захищає артерії від налипання холестеринових бляшок; зміцнює стінки кровоносних судин, підвищує їх еластичність та знижує проникність; підвищує стійкість організму до інфекцій та застудних захворювань; ефективний при порушеннях мозкових функцій, особливо у разі зниження пам'яті, розсіяності.
Олія насіння льону має імуномодулюючу та протизапальну властивості; перешкоджає утворенню тромбів; знижує рівень холестерину у крові; сприяє розрідженню крові; знижує кров'яний тиск.
Олія насіння гарбуза нормалізує роботу серця; перешкоджає розвитку патологічних новоутворень; має протизапальну та знеболювальну дію; має виражену антиоксидантну властивість.
Олія зародків пшениці покращує кровотворення; підтримує ендокринний баланс; перешкоджає утворенню тромбів; ефективно при виразковій хворобі шлунка та 12-палої кишки, ерозії шийки матки.
Пантотенова кислота відновлює оптимальний рівень холестерину, тригліцеридів та інших жирів у крові.