Солод житній ферментований
У процесі складної технологічної обробки зерна жита піддають ферментативному гідролізу, в результаті чого усі корисні речовини перетворюються на більш прості та легше засвоювані сполуки. Завдяки цьому значно підвищується біологічна активність зерен жита та їх поживна цінність у раціоні харчування людини

Солод житній
Ємність - 150 г
У процесі складної технологічної обробки зерна жита піддають ферментативному гідролізу, в результаті чого усі корисні речовини перетворюються на більш прості та легше засвоювані сполуки. Завдяки цьому значно підвищується біологічна активність зерен жита та їх поживна цінність у раціоні харчування людини
Склад:
Жито.
Жито.
Вітамінний склад:
В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, РР, К, Е.
В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, РР, К, Е.
Мінеральний склад:
калій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор, кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, молібден.
калій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор, кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, молібден.
Амінокислоти:
Лізин, гістидин, аргінін, треонін, серин, глютамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин, фенілаланін
Лізин, гістидин, аргінін, треонін, серин, глютамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин, фенілаланін
Зміцнює імунітет
Наповнює енергією
Нормалізує кислотно-лужний баланс
Покращує розумові та фізичні можливості
Підвищує загальний тонус організму
Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту
Відновлює процеси травлення
Сприяє профілактиці дисбактеріозу
Діє як пребіотик
Нормалізує обмінні процеси
Поповнює запаси поживних речовин
Сприяє очищенню від шлаків і токсинів
Регулює вагу
Сприяє нормалізації рівня цукру в крові